Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-09@03:22:34 GMT

تقویت زیر ساخت های بستر توسعه است

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۲۶۳۹۲

تقویت زیر ساخت های بستر توسعه است

خادمی با تاکید بر ضرورت تسریع در تکمیل طرح های عمرانی، گفت: توسعه زیرساخت ها بستر تحقق رشد و توسعه همه جانبه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، « سید موسی خادمی» امروز(20 آبان) در  جلسه بررسی وضعیت هتل صخره ای خرم آباد، اظهار داشت: تکمیل طرح های عمرانی در دست ساخت مهم ترین بستر تحقق رشد و توسعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار لرستان افزود: توسعه زیرساخت ها بستر تحقق رشد و توسعه همه جانبه است.

 

وی با بیان اهمیت رفع مشکلات هتل صخره ای خرم‌آباد برای ادامه فعالیت این مکان، بیان کرد: با توجه به گزارش ارائه شده توسط سرمایه گذار پروژه و دستگاه‌های اجرایی حاضر در جلسه، نیازمند همکاری و هماهنگی بیشتر برای رفع این مشکل هستیم.

 

خادمی تصریح کرد: بخش عمده مکانیسم اجرای پروژه در بحث ساخت و ساز و محوطه سازی راکد مانده است که حاضرین در جلسه پیشنهادات و راهکارهای خود را در این رابطه ارائه دادند.

 

استاندار لرستان افزود: سرمایه گذار پروژه نیز برای تسریع در روند کار مکلف شد در بازه زمانی مشخص، نسبت به اجرای تعهدات خود در قبال دستگاه های اجرایی اقدام کند.

 

خادمی ابراز امیدواری کرد: با تسهیل در رفع مشکلات هتل صخره ای خرم‌آباد، عملیات ساخت و تکمیل آن در کمترین زمان ممکن آغاز و پروژه به بهره برداری برسد.

پایان پیام/599

منبع: شبستان

کلیدواژه: توسعه زیرساخت ها هتل سرمایه گذاری خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۶۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرتفع شدن مشکل منابع مالی پروژه راه آهن دورود به خرم آباد

تین نیوز

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: مشکل تامین منابع مالی پروژه راه آهن دورود به خرم آباد مرتفع شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محسن منصوری معاون اجرائی رئیس جمهور هجدهم اردیبهشت در حاشیه بازدید از روند اجرای پروژه راه آهن دورود به خرم آباد عنوان کرد: پروژه راه آهن دورود خرم آباد ضمن انتفاع مردم لرستان اهمیت منطقه ای داشته و جزو کریدورهای اصلی است که دسترسی به مسیرهای ریلی را تسهیل می کند.

منصوری افزود: تکمیل این پروژه با جدیت در حال پیگیری است و هم اکنون بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با بیان اینکه بخش زیادی از کالاهای مورد نیاز کشور در شرایط کنونی از طریق بندر امام خمینی (ره) وارد کشور می شود اظهار کرد: بیش از ۶۰ میلیون تن انواع کالا از منطقه باید جابجا شود که نیازمند زیرساخت بوده و با توسعه شبکه ریلی میزان این ظرفیت افزایش می یابد.

وی اضافه کرد: راه آهن دورود خرم آباد از پروژه های سنگین و هزینه بر است و منابع مالی بسیاری نیاز دارد که با تزریق ۱.۲ میلیارد دلار منابع صندوق توسعه ملی تایید شده از سوی مقام معظم رهبری و پیگیری رییس جمهور از محل تهاتر نفت امیدواریم شاهد سرعت بخشی در اجرای آن باشیم.

منصوری افزود: اعتبار مورد نیاز به روز شده تکمیل پروژه افزون بر ۵۰۰ هزار میلیارد ریال برآورد می شود بنابراین تامین منابع ارزی آن ضروری است.

وی ادامه داد: فرآیند عملیات تهاتر نفت آغاز شده است چراکه منابع بودجه عمومی را به دلیل زمان بر بودن نمی توانیم وارد این پروژه کنیم، ولی با این حجم کار و تجهیز کارگاهی که صورت گرفته با تلاش شبانه روزی باید اختصاص منابع متناسب با اجرای پروژه باشد.

معاون اجرایی رئیس جمهور یادآور شد: راه آهن لرستان پروژه ای ملی و بین المللی است و کریدور شمال به حنوب را تکمیل و رییس جمهور بر سرعت بخشی در اجرای آن تاکید دارند.

منصوری تاکید کرد: مجموعه وزارت راه پنج پروژه ریلی را در دستور کار دارد که لرستان یکی از آنهاست و موضوع تامین منابع حل شده و همه جدی هستیم کار را تکمیل کنیم.

وی اظهار داشت: با پیگیری استاندار و وزارت راه پای کار هستیم و پس از سفر نیز جلسات عملیاتی را برگزار می کنیم تا تهاتر نفت با ورود اعتبار از محل استیجازه رهبری و تخصیص ارز صورت بگیرد.

عملیات اجرایی پروژه راه آهن دورود _ خرم آباد سال ۱۳۹۲ شروع تا سال ۱۳۹۷ فعال بود که پس از آن با حدود ۳۸ درصد پیشرفت فیزیکی تا سال ۱۴۰۱ متوقف ماند.

پروژه راه آهن دورود خرم آباد که حدود چهار سال تعطیل بود، بعد از پیگیری های انجام شده با وجود اینکه پیشرفت فیزیکی پروژه کمتر از ۵۰ درصد بود اما با پیگیری های مدیریت ارشد استان جزو مصوبات سفر رئیس جمهور گنجانده شد.

برای شروع مجدد این پروژه ۲ چالش اصلی به روزرسانی قرارداد و تامین منابع مالی وجود داشت که برطرف و عملیات اجرایی آن در سال ۱۴۰۱ مجدد از سر گرفته شد.

پیشرفت فیزیکی پروژه هم اکنون ۵۱ درصد است و از سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۲ با کارکرد ۱۲ هزار میلیارد ریال ۱۲ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مرتفع شدن مشکل منابع مالی پروژه راه آهن دورود به خرم آباد
  • متوسط سالانه ساخت راه آهن در کشور
  • برخی شهرک‌های زنجان کمبود مدرسه دارند
  • باور‌ها و اعتقادات، روح اقتصاد یا بستر توسعه
  • توسعه پایگاه‌های امداد جاده‌ای استان زنجان در دستور کار است
  • استقبال خاورمیانه از صنعت ساخت‌وساز جدید
  • ۳۳۰۰ کیلومتر پروژه ریلی در حال ساخت در کشور داریم
  • استقبال خاورمیانه از ساخت‌وساز ماژولار
  • نام جدید ورزشگاه خیبر خرم آباد؛ «لُر آره‌نا»!
  • ۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو آزادسازی شد