Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@06:02:21 GMT

سپری سه دهه از صخره‌های هتل صخره‌ای!

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۱۲۲۶۵

سپری سه دهه از صخره‌های هتل صخره‌ای!

ایسنا/لرستان ترجیع‌بند بیشتر پروژه‌های بزرگ در لرستان؛ نقش چندین دولت، استاندار، نمایندگان مجلس و در مجموع مسئولان زیادی بوده که بارها بازدید کرده و وعده‌ها داده‌اند اما هنوز این پروژه‌ها به سرانجام نرسیده‌ است.

یکی از این پروژه‌های‎ بزرگ، هتل صخره‎ای خرم‎آباد است که به مساحت ۷۸۰۰ مترمربع سال ۷۸ کلنگ‎زنی و سال ۷۹ عملیات اجرایی آن آغاز شد اما پس از ۸ ماه عملیات اجرایی پروژه تعطیل و سال ۸۳ دوباره آغاز به‎کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن زمان با توجه به کمبودهای مالی، روند اجرایی پروژه به کندی پیش می‌رفت و بهمن‌ ۸۸ بار دیگر تعطیل شد و مشکلات مالی پیمانکار و پرداخت نشدن تسهیلات بانکی، سبب توقف دوباره پروژه هتل صخره‎ای شد.

این پروژه‌ی‎‌ هتلی که به گفته‌ مسئولان در اندازه‌های "۵ ستاره" است، بارها تعطیل شده و عمر فعالیت آن به مراتب کمتر از تعطیلی بوده و با توجه به شرایط معلوم نیست چه زمانی دوباره آغاز به‌کار کند.

نکته جالب این پروژه وعده‌های مسئولان برای افتتاح بوده که بارها آن را اعلام کره‌اند اما مطابق پیش‌بینی‌ها بلافاصله پس از مدتی نه‌تنها هتل افتتاح نشده بلکه کار آن به تعطیلی کشیده و پروژه هنوز هتل نشده است.

علی نیکزاد، معاون وقت عمرانی استاندار لرستان تیرماه ۸۴ دربازدید از مراحل ساخت این هتل گفته بود: با این روند کاری امکان ندارد تا پایان سال پروژه به بهره‌برداری برسد.

وی پروژه هتل صخره‌ای خرم‌آباد را برای توسعه استان لازم دانست و افزود: لرستان با این قدمت و سابقه، هتلی در شأن میهمانان داخلی و خارجی ندارد و خیلی از سمینارها که می‌تواند زمینه شناخت مسئولان و وزرا ازمشکلات استان را فراهم کند، به علت عدم پروازهای روزانه هواپیمایی و عدم اقامت مناسب دراستان تشکیل نمی‌شود.

نیکزاد سیاست دولت را حمایت از سرمایه‌گذاری عنوان کرد و افزود: چنین پروژه‌هایی روند نگرش به سرمایه و سرمایه‌گذاری دراستان را تغییر می‌دهد.

صحبت‌های نیکزاد که بعداً وزیر مسکن و شهرسازی شد از این نظر جالب است که چنین پروژه‌هایی نه‌تنها نگرش را به سرمایه‌گذاری در لرستان تغییر ندادند بلکه به‌عنوان پروژه‌هایی که توان و مدیریت تکمیل آنها وجود ندارد، شناخته می‌شوند.

علی‌سیف سپهوند سرمایه‎گذار هتل، آبان ماه ۹۴ درباره به بهره‎برداری نرسیدن این پروژه به خبرنگار ایسنا گفته بود: با توجه به آخرین بازدیدهایی که مسئولان استانی از هتل داشتند، نوید دادند که مشکل‌های مالی و تسهیلات بانک رفع می‎شود و ما هم برنامه زمان‎بندی گذاشتیم تا در هفته دولت سال ۹۴ به بهره‎برداری برسد، اما چون در این مدت هیچ تسهیلاتی به ما داده نشد و مشکل‎ها همچنان پابرجا بود، نتوانستیم هتل را به بهره‎برداری برسانیم.

چند ماه پس از صحبت‌های سرمایه‎گذار، مزایده این هتل برگزار و موسسه آرمان برنده شده و مقدمات کار را شروع کرد.

هتل نوروز ۹۶ پذیرای مسافر است

‌محمد اصلانی، معاون وقت هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان خرداد ۹۵ درباره آخرین وضعیت این پروژه به ایسنا گفته بود: پس از به مزایده گذاشتن هتل صخره‌ای خرم‌آباد، موسسه آرمان برنده مزایده شد و مقدمات کار طراحی داخل این هتل انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه براساس تصمیمات اتخاذ شده این هتل برای نوروز ۹۶ پذیرای مسافر است، افزود: این موسسه محدودیت منابع مالی ندارد و تا سال آینده آن را به اتمام می‌رساند.

‌پس از اصلانی چندین معاون عمرانی دیگر نیز در استانداری لرستان منصوب و عزل شده اما هنوز این پروژه پذیرای مسافری نشده است.

شکرگزاری برای ورود سرمایه‌گذار بومی

محمد حسین‌پور، رئیس وقت شورای شهر خرم‌آباد شهریور ۹۵ در جلسه مشترک اعضای این شورا با سرمایه‌گذار جدید هتل صخره‌ای خرم‌آباد گفت: جای شکرگزاری است که افراد بومی دلسوزانه آمده و در خرم‌آباد پروژه‌های بزرگی را آغاز کرده است.

وی ادامه داد: یکی از وظایف اصلی شورا جذب سرمایه‌گذار بوده و این شورا از تمامی کسانی که قصد سرمایه‌گذاری در شهر خرم‌آباد را دارند استقبال و حمایت کرده و از تمام توان خود برای رفع موانع و مشکلاتی که برای سرمایه‌گذاران به وجود خواهد آمد استفاده خواهیم کرد.

در این جلسه سرمایه‌گذار جدید نیز گفته بود: هدف از سرمایه‌گذاری در شهر خرم‌آباد این است که من خودم اهل این شهر و دیار بوده و دلم می‌خواهد که گامی برای جوانان و مردم شهرم بردارم.

وی افزود: از اعضای شورا و شهردار تقاضا دارم که فضا را برای ورود سرمایه‌گذاران به استان و شهر خرم‌آباد آسان و هموار ساخته و با حمایت و هم‌فکری مدیران شهری می‌توانیم پای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را به استان باز کنیم.

این سرمایه‌گذار وعده داد: فاز اول هتل صخره‌ای شامل دو طبقه لابی، محوطه‌سازی و ورودی هتل در نوروز ۹۶ افتتاح می‌شود و نوروز ۹۷ کل پروژه به بهره‌برداری می‌رسد. هتل صخره‌ای به یکی از مدرن‌ترین و زیباترین هتل‌های کشور تبدیل می‌شود تا مانند نگینی در شهر خرم‌آباد بدرخشد.

این صحبت‌ها نیز در حالی مطرح شد که پس از مدتی پروژه به حالت سابق برگشت و به خواب رفت و شکرگزاری برای سرمایه‌گذار بومی نیز تاثیری نداشت و نتوانست کار را تکمیل کند، هرچند سرمایه‌گذار اولی نیز بومی بود!

پس از آن برای سرمایه‌گذار مشکلاتی ایجاد و بارها جلساتی باهدف تعیین تکلیف پروژه برگزار شد اما این جلسات بی‌فایده بوده است.

نمی‌دانیم مالک کیست!

سید موسی خادمی، استاندار لرستان بهمن ۹۸ در آخرین جلسه برای مشخص شدن وضعیت این پروژه گفت: نمی‌دانیم مالک اصلی و سرمایه‌گذار این هتل چه کسی است و نمایندگان پیگیری این پروژه هر دفعه تغییر می‌کنند.

وی ادامه داد: این فرد باید با مسئولان مربوطه جلسه‌ای تشکیل دهد و مساله را تعیین تکلیف کنند و چنانچه رغبت برای ادامه کار داشت با او همکاری  و اگر مایل به ادامه کار نبود حقوق دولت رعایت شود.

خادمی با تاکید بر مشخص شدن وضعیت سرمایه‌گذاری، تصریح کرد: اگر سرمایه‌گذار با کارشناسی مجدد مایل نبود حقوق دولت باید احیا شود.

بی‌رغبتی سرمایه‌گذار برای تکمیل پروژه

در خصوص آخرین وضعیت پروژه سید امین قاسمی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان به ایسنا گفت: سرمایه‌گذار اصلی در هیچ جلسه‌ای شرکت نمی‌کند و خبری از او نداریم و رغبتی برای تکمیل پروژه ندارد!

وی ادامه داد: در برخی جلسات نماینده سرمایه‌گذار حضور می‌یابد اما این نماینده‌ها در جلسات بعدی تغییر می‌کنند و از مصوبات قبلی اطلاع ندارند!

قاسمی با اظهار نارضایتی از شرایط پروژه، تاکید کرد: پروژه بلاتکلیف است، سرمایه‌گذار برای تعیین تکلیف رغبتی ندارد و آینده خوبی را برای آن متصور نیستیم.

به گزارش ایسنا، با اینکه ۲۱ سال از کلنگ‌زنی این پروژه سپری شده اما همچنان صخره‌های زیادی در مسیر تکمیل آن وجود دارد و بعید به نظر می‌رسد در آینده نزدیک خبری از تعیین تکلیف باشد و همچنان صخره‌های موانع این پروژه همانی است که نباید باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری هتل صخره ای هتل صخره ای خرم آباد سرمایه گذاری بهره برداری شهر خرم آباد سرمایه گذار تعیین تکلیف پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۲۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوش برای لرستانی‌ها؛ مجوز سد معشوره صادر می‌شود‌

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اعلام اینکه مهم‌ترین مانع برای اجرای سد معشوره کسب مجوز ماده ۲۳ است، گفت: این مجوز نیز به‌زودی دریافت و روند جذب اعتبارات این پروژه آغاز می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، محسن منصوری، در جلسۀ بررسی مصوبات سفر اول رئیس‌جمهور به لرستان، گفت: 7500 میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌های عمرانی این سفر هزینه‌ شده‌است.

او اضافه کرد: بخش مهمی از مصوبات دور اول سفر رئیس‌جمهور به لرستان نهایی شده‌است و یا با درصد پیشرفت فیزیکی بالا در دست تکمیل است.

تهاتر نفت برای اتمام عملیات راه‌آهن خرم‌آباد + فیلم

معاون اجرایی رئیس‌جمهور یادآور شد: چند پروژۀ شاخص لرستان به منابع مالی بالایی نیاز دارد و لازم است جذب اعتبار برای تسریع در پیشرفت این پروژه‌ها در دستور کار قرار گیرد.

منصوری بیان کرد: کارخانه پارسیلون، راه‌آهن دورود به خرم‌آباد و سد معشوره از مهم‌ترین پروژه‌های شاخص لرستان است که به‌صورت ویژه پیگیری می‌شود.

او با بیان اینکه زیرساخت‌های کارخانه پارسیلون خرم‌آباد بسیار مناسب است، اما تجهیزات این کارخانه باید به‌روزرسانی شوند، متذکّر شد: جلسه‌ای را با حضور مراجع ذی‌ربط برای پیگیری این پروژه در هفتۀ آینده برگزار می‌کنیم.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: پیگیری‌های لازم برای تأمین اعتبارات راه‌آهن خرم‌آباد از جمله تهاتر نفت انجام شده‌است و فعالیت مجدد این پروژه آغاز می‌شود.

منصوری با اعلام اینکه مهم‌ترین مانع برای اجرای سد معشوره کسب مجوز ماده 23 است، گفت: این مجوز نیز به‌زودی دریافت و روند جذب اعتبارات این پروژه آغاز می‌شود.

او با تأکید بر اقدام جهادی مدیران برای تحقق شعار مهم دولت سیزدهم عنوان کرد: پروژه‌های با بیشترین درصد پیشرفت فیزیکی باید در اولویت قرار بگیرد.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • شناسایی سرمایه‌گذار اولیه‌ برای کارخانه فولاد ازنا
  • مرتفع شدن مشکل منابع مالی پروژه راه آهن دورود به خرم آباد
  • سرمایه‌گذاری‌های بزرگ صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد
  • پروژه قطار شهری اصفهان-نجف‌آباد آماده کلنگ‌زنی است
  • خبر خوش برای لرستانی‌ها؛ مجوز سد معشوره صادر می‌شود‌
  • شهرداری خواهان بام خرم‌آباد/ چراغ سبز منابع طبیعی استان
  • فراز، رودرروی صخره سخت قعرنشینان لیگ
  • تنظیم بازار در تحقق ابر پروژه مردمی دولت سیزدهم تاثیر گذار است
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • ۱۶۵ دانش آموزخبرنگار در اردبیل دوره های آموزشی را سپری می کنند